keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Väliviikoa ja vapaasyönti/juonti vloppu

"Tässä nyt on ollu kaikenlaista".. Blogin kirjotuskin on jääny vähemmälle, ei en oo luovuttanut projektia, tässä oli reilu viikko sitten tatuointimessut ja vloppu meni miten sattui, syötiin ja juotiin niinkuin mieli teki, ja siihen perään en viikkoon käynyt salilla.. Väliviikko tekee ihan hyvää! Kilojakin tippui 2, nyt ollaan saavutettu -17kg.

Tässä 3 kuukauden aikana tämä koko elääntaparemontti on totaalisesti iskostunut tonne pääkoppaan, enää ei tulisi mieleenkään lähteä esim. pizzalle tai hampparille ihan vaan sen takia että tekee mieli. Niitä syödään vain ja ainoastaan krapulassa , eli n.4 krt vuodessa :D
Eilenkin "panostin" ruokaan ( kanasalaattiin ) jaksoin pilkkoa sipulit, tomaatit, kurkut,paprikat, lisäsin 3%fetaa ja maustoin kanan chilillä ja valkosipulilla. NAMI! Normiruoka siis plain kana ja parsakaali yleensä. Alkaa tökkimään.

Taas ollaan palattu normi arkeen, ei ole lähiaikoina tiedossa mitään speciaali vloppuja, eli ruokailut tulee pysymään superdietin ohjeiden mukaan, ainakin seuraavat 4 viikkoa! Tankkaan ehkä 2 viikon päästä jos paino jumahtaa. Katotaan..

Tässä taas vähän ennen ja jälkeen kuvaa. Eli siis 7.1 ja 17.4


5 kommenttia:

  1. Siis oikeesti noin lyhyessä ajassa tuommonen muutos!? WAU! :)

    VastaaPoista
  2. Vau mikä muutos! Oot saanut ihan mielettömiä tuloksia tosi lyhyessä ajassa! :---)

    VastaaPoista
  3. Anonyymi11.24

    Ihan mielenkiinnosta kysyisin, että kuinka paljon harrastat liikuntaa viikossa ja mitä liikuntalajeja? :) Niin nopeesti oot saanut hyviä tuloksia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ennen kävin 5krt viikossa salilla, mutta nyt oon melkein täysin siirtyny aerobisen puolelle, 5krt viikossa spinningiä (osa spinningeistä yhdistelmätunteja , kahvakuula/core) :)

      Poista
  4. Anonyymi20.45

    Vau! :) Antaa tsemppia itselleni koitokseen. 3vko terveellisempää elämää takana, toivottavasti näiden läskien takaa kuoriutuu jotain samantapaista

    VastaaPoista