keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

-15kg

Motivaatio senkun kasvaa. Tänä aamuna puntari näytti -15kg joka mulla oli tavoitteena saavutta ens viikon loppuun mennessä, eli hyvin ollaan pysytty ruodussa ja paino tippuu sopivaa vauhtia.

Vaikka tossa tuli pidettyä melkein kokonainen väliviikko salilta flunssan takia (syömisetkin meni vähän ohi ohjeiden) niin silti se paino lähti mukavasti laskuun.



Tarkoituksena oli nyt tilata fitfarmin morsiusdieetti-nettivalmennus, mutta 79€ siitä että saan kutakuinkin saman ruokavalion mikä superdietissä on niin ei kiitos, superdietti näyttää mulla toimivan ja aion jatkaa sillä edelleen.

Häihin on enää 3kktta ja taivoitteena olisi vielä 5 kiloa saada pois ennen sitä, eiköhän se onnistu jos vaan jatkan samaan malliin, eikä tankkauspäivät lähde ihan lapasesta.

Häämekko on katsottu valmiiks, se tulisi olemaan kokoa 38 (ellen tästä nyt hirveesti pienene) ja toivottavasti se istuu hyvin, koska tilaan sen netistä niin valitsin mekon jossa on takana korsettikiristys , niin se antaa periksi pari senttiä suuntaan tai toiseen!

Ensi viikon viikonloppuna aion ensimmäistä kertaa kolmeen ja puoleen kuukauteen juhlia, tatuointimessut ja lapsivapaa vloppu niin tää mami aikoo riipasta humalan :) tätä on odotettu. miniloma arjesta.

Mukavaa pääsiäistä kaikille tasapuolisesti!:)







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti